Howell Construction Completes Comcast’s Corporate Office Renovation Project

Denver, CO (February 18, 2020)– Comcast hired Howell Construction to complete an occupied, 135,000 square-foot corporate interior renovation, as well as the removal and replacement of the parking lot at their Denver Iliff location. Howell worked closely with Comcast, JLL, and Acquilano to develop a project plan that executed the client’s vision on time and within budget. This 2nd generation space was completed in two (2) major phases over two floors, modifying the following areas:

  • 65k SF Call Center and Training Center
  • 50k SF General Office Space
  • 10k SF Back House/Dock/Storage Areas
  • 10k SF Commercial Kitchen
  • Complete removal and replacement of existing parking lot

The renovated office features an open-to-structure concept, new paint, carpet, ceilings, rooftop condenser units, lighting, security system, audiovisual upgrades, and relocation of furniture. The restrooms, break rooms, training areas, and windows were remodeled, and structural and raised floor modifications were completed. The sunken atrium of the existing building was leveled out using Geofoam structural fill.

“It was exciting working with the entire team to provide Comcast with a modern, collaborative space for their employees. This facility includes a gym, cafeteria, open offices and modular conference rooms for team building,” said Marcus Pickworth, Project Manager for Howell Construction.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search ...

We're happy to answer any questions you may have, feel free to call us at 303-696-5800